Gua Sha arcmasszázs

A Gua Sha masszázs az ősi kínai orvoslásból származik, terápiás eszközként alkalmazták a szépség megőrzésében.
A Gua Sha egy holisztikus alternatíva, egy természetes botox, egy manuális Face Lifting technika.

Az egyszerübb technikát a vendégek is elsajátíthatják, és nap mint nap használhatják a megfelő pontok stimulálásával.
A masszázs egy különleges eszközzel, rózsakvarc vagy jáde kristállyal végezhető arc, dekoltázs, nyak, és hát területeken.
A kezelés hatékonyságát az eszköz hőmérséklete (hideg) és a technika adja, ami segít ellazítani az izmok feszülését, kisimítja, feszesíti és tonizálja a bőrt.

Az arcbőr fiatalon tartására tökéletes megoldás a Gua Sha arcmasszázs.
A Gua Sha masszázstechnikával oldani lehet az izomfeszültségeket, így a bőr feszesebb, egészségesebb és ragyogóbb.
A Gua Sha masszázstechnika stimulálja a bőr mikrokeringését és a nyirokkeringést, csökkenti a püffedtséget és a ráncokat is.
Hatékony az arckontúr feszesítéséhez, és az izmok karbantartásához is.
Kifejezetten STRESSZOLDÓ hatása van, nagyon kellemes közérzetet tudunk elérni vele.
Csökkenti a szem alatti táskákat, feszesíti a szem környékét.
Könnyebbé teszi a krémek, szérumok felszívódását.

Egy kis segítő videó útmutató, ha valaki szeretné az alapmozdulatokat otthon elsajátítani.

Mesotica kezelések

A Mesotica termékcsalád jelenleg a piac legmagasabb peptidkoncentrációval rendelkező kozmetikumai.

A peptidek a hightech kozmetikai ipar legígéretesebb hatóanyagai.
A Mesotica 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója intelligens peptidjeivel, hatóanyagaival rétegenként - hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz - építi és aktiválja újra a bőr működését.

Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem körül, a száj körül, az orr - ajak barázdáiban, a homlokon, a nyakon, a dekoltázson.

Jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrt, ha a szalonkezeléseket otthoni ápolással kombináljuk.

Gyors és látványos bőrképjavulást eredményeznek Antiaging és speciális bőrproblémák esetén is. Maximálisan bőrbarát.

Vagheggi kezelések

A Vagheggi egy olasz családi vállakozás, az első cégek egyike, aki ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva.
A Vagheggi K&F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre.
Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A BIO+ termékek Cosmos Organic és Vegan minősítéssel rendelkeznek, ami az európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszernek megfelelnek.
FSC tanúsítvánnyal rendelkező ökopapírból készül a lagunák algáiból a csomagolóanyag.
Nem használtak festéket, ragasztót, cimkét.
A tégelyek, üvegcsék “ultrakönnyű” üvegből készültek.
A tubusok bioműanyagból, növényi eredetű PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor fermentálásával készült OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkenését.

A hatóanyagok hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.
Bőrgyógyászatilag tesztelt (Nickel teszt, mikrobiológiai teszt).
Parabén és paraffinmentesek.
Természetes, bőrbarát kozmetikumok.
A termékek fejlesztéséhez állatkísérleteket nem alkalmaztak.
“Im green” tanúsítvánnyal rendelkezik.
A www.vagheggi.hu webáruházból rendeléskor használjátok a vendégkódomat ( 60418752 ), így minden alkalommal 10% kedvezménnyel tudjátok a kívánt termékeket megvásárolni.

Sminktetoválás

2001-ben ismerkedtem meg közelebbről a sminktetoválással. Hónapokig jártam a tanfolyamra, ezalatt megtanultam a szemöldök, a szemhéj és a szájkontúr vonal elkészítését.

Akkoriban még szigorúan vették a vizsgát, az iparkamara vezetői előtt kellett megmutatni, hogy mit is sajátítottunk el a tanfolyamon.

2002 március 27-én sikeresen teljesítettem a vizsga feladatokat, és megkaptam az oklevelemet.
Nagyon megszerettem a sminktetoválás készítését, a tervezési fázist, a rajzolgatást előtte, a megbeszéléseket.
Nagyon sok köszönetet és örömöt kaptam a sok év alatt a vendégektől.

Annak idején még nem létezett szájsatírozás és púderes szemöldök, ezért ezeket a tetoválás elkészítési módokat 2020-ban tanultam meg újabb tanfolyamokon.

Mostmár teljes lett a smintetoválás palettája nálam, a 3D szájsatírozással,  és a Soft Powder szemöldök technika alkalmazásával.

20 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, és a mai napig örömmel, lelkesedéssel készítem el bármelyik tetoválásról legyen szó.

Szeretettel várok minden kedves régi és új vendéget, aki smintetoválást szeretne, keressetek bizalommal.

Kollagén indukciós terápia

A kollagén indukciós terápiát tűs mezoterápiának is nevezzük.
A kezelőcsúcs 12 tűből áll, ami orvosi acélból készült, ennek segítségével 0,25 mm - 2 mm mélységbe tudunk a bőrbe behatolni. Nagy tisztaságú ampullákat (hatóanyagokat) lehetséges így bejuttatni melyebb rétegekbe.
Az apró mikrosérülések következtében természetes módon serkentjük a bőr saját kollagéntermelését.

A kezelés során öregedésgátló, bőrtónus javító, regeneráló, hidrataló, feszesítő, újrastruktúráló hatóanyagok és vitaminok vihetők be,  koncentráltan a bőr felszíne alá.
Közvetlenül a kezelés után még nem olyan látványos az eredmény, de néhány nap elteltével már jól látható a feszes és rugalmas bőr.

Azoknak ajánlom ezt a kezelési eljárást, akik szeretnének sima, egyenletes bőrfelszínt, hidratált, hatóanyagokkal feltöltött és üde bőrt.
Jól kezelhetők még a pattanásos, miteszeres, zsíros, szeborreás, heges bőrök is, sokat javulnak már 1-2 alkalom után is.

Kavitációs zsírbontás

Egy speciális ultrahangos zsírbontó technológia, amellyel a nem kívánt zsírpárnák célzottan csökkenthetők.
Az ultrahangot az esztétikai kezelések során is használják a keringés fokozására, ill. hatóanyag bejuttására is. Az ultrahang képes a zsírsejtek anyagcseréjének fokozására is.

Az ultrahang elfolyósítja a zsírsejteket, ezáltal kettős hatás érhető el, formálja az alakot és eltûnteti a narancsbőrt.
A kavitációs zsírbontás során alkalmazott ultrahang rezgések csak a zsírszövetben hoznak létre kavitációt, csak azok membránját szakítja fel, más szöveteket nem károsít.

A kúra alatt ajánlott napi 3-4 liter folyadék fogyasztása, mert a nyirok keringés szállítja el az elfolyósodott zsírt.
Leggyakrabban kezelt területek: has, külső és belső comb, popsi, derék (úszógumi) és csípőtájt.

IPL szőrtelenítés

A CRYSTAL-512 IPL gép erőteljes fényimpulzussal egyedülálló módon a fényhullámhossz, energiasűrűség, és impulzus idő optimális kombinációja segítségével célozza meg, és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigment (melanin) tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenergiává.

Az anagen (növekedési) fázisban levő szőrtüszők a hőenergia hatására semlegesítődnek. Ez az eljárás szelektív fototermolízis néven ismert. A kibocsátott impulzus speciálisan összetett mely biztosítja az úgynevezett termo-relaxációt, így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak.

A szőrtüszők életciklusa szempontjából három időszakot különbözetünk meg: növekedési (anagen), visszafejlődő (catagen), pihenő (telogen) szakaszt. A melanin képződés a növekedési szakasz jellemzője.
Ez az oka, hogy eredményes epiláció - bármely ismert módszert vesszük alapul, kizárólag az élettanilag aktív növekedési szakaszban végezhető.

Bőrfiatalítás

A fototermolizises fényenergiával kezelt sejtek kitűnnek meggyorsult sejtosztódásukkal, a megemelkedett kollagéntermeléssel az elasztikus szövetből továbbá kollagénből álló szintézist gerjesztenek.

Klinikai vizsgálatok kimutatták (Van Breughel 1992 ), hogy a sejtosztódás és a kollagéntermelés csak közepes intenzitás és exponálási idő mellett stimulálható hatásosan. A CRISTAL-512 géppel elérhető intenzitások, hullámhosszok tökéletesen megfelelnek ennek a kritériumnak, kiválóan fokozzák a kollagéntermelést, és ezzel igen eredményesek a bőrkép fiatalításában.

Elasztikus, rugalmas szövetek jönnek létre, a ráncok kiemelkednek, a vonások kisimulnak, a bőrkép teljesen megváltozik. A hegekhez hasonlóan a szövetekben a meglévő kollagén és elasztin rostok megújulnak, fokozódik az új rostok termelődése.

Aknés, gyulladt arcbőr kezelés

Akné akkor keletkezik, ha a szőrtüsző nyílása valamely okból elzáródik és nem tud önmagától kitisztulni. A bennragadt szennyeződésben lévő baktériumok a zárt térben intenzívebben kezdenek el szaporodni, miközben a szervezet saját immunrendszere megpróbálja leküzdeni őket -ebből fertőzés, gyulladás alakul ki. Amíg a bakteriális aktivitás tart, a gyulladás fennmarad és ezzel elterjednek az aknék is.

A CRYSTAL-512 géppel az aknék jól kezelhetők a fototermolizis során az elnyelődő széles spektrumú intenzív fény oxigén atomokat szabadít fel. Ez a gázállapot-változás pusztító hatással van a baktériumokra így a gép rekord sebességgel, hatásosan küzdik le a gyulladásokat. Kizárólag baktériumokra korlátozódik és semmilyen károsító hatással nincs a környező szövetekre.

Öregségi foltok elhalványítása

A CRYSTAL-512 géppel leadott intenzív fény energiáját a különböző pigmentációs zavarok (öregségi foltok, szeplők, májfoltok) esetében a festék pigmenteket elnyelik.

Ezáltal lépésről-lépésre feloldódnak a pigment molekulák közötti kapcsolatok és maga a melanin is feldarabolódik. Megfelelő méretre darabolva már át tudnak jutni a sejtmembránon, így a cytoplasma ezeket is salakanyagként kiszállítja a sejtekből a vérkeringésbe.

Többszöri kezelés után a folt elhalványul és eltűnik.

Vörös hajszálerek kezelése

A fototermolizis fényenergiája a felületi, pókhálószerű véredényekre van hatással, amelyek apró bíborvörös és piros erecskékből állnak és hálószerűen terjednek el a bőrfelületen. Az elszíneződést ezekben a nagyon szűk erekben fennakadó, és rétegesen szőnyegszerűen lerakodó vörösvértestecskék okozzák.

A bevitt fényenergiát a vörösvértestekben lévő hemoglobin elnyeli. A felszabaduló energia megbontja a lerakódás szerkezetét, mozgásba hozza a vértestecskéket, amelyek így elvesztik összetartásukat és a véráramba visszakerülve az elszíneződés fokozatosan, több kezelés után felszívódik, eltűnik.